Munkatársak

Kizárólag olyan munkatársakkal dolgozunk, akik szakmailag felkészültek, OKJ-s végzettséggel és több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan képzik magukat, elfogadják és magukénak érzik az Otthonszakértő küldetését és értékrendjét.

Profi szakembereik mellett ingatlanjogi ügyvéd és könyvelő is támogatja a munkánkat, így az Ön számára egy helyen, kedvezményesen elérhetővé teszünk minden olyan szolgáltatást, amelyre ingatlan ügyletéhez kapcsolódóan szüksége lehet.

Medgyesi Ádám

Hitelszakértő, Értékbecslő, Ingatlanközvetítő, Biztosítási többes ügynök

E-mail: adam@otthonszakerto.hu
Tel: 0670/ 638-2299

Lórencz Péter

Senior Ingatlanközvetítő

E-mail: peterlorencz@gmail.com
Tel: 0670/ 416-8515

Maszlagi Attila

Senior Ingatlanközvetítő

E-mail: maszlagia@gmail.com
Tel: 0620/ 432-0855

Ingatlan ügyeit intézze náluk!

Gödöllő 30 km-es körzetében keres professzionális támogatást ingatlan ügyei rendezéséhez? Keresse fel munkatársainkat!
Kapcsolatfelvétel

Medgyesi Ádám

Közgazdász vagyok, 2015 óta foglalkozom főállásban ingatlanok értékesítésével. Más ingatlanosokkal, ügyfélként szerzett rossz tapasztalataim vezettek oda, hogy kimondjam: én jól akarom csinálni. Ezért is végeztem el a középfokú Ingatlanközvetítői képzés mellett a felsőfokú OKJ-s Ingatlan vagyonértékelő / Értékbecslő tanfolyamokat is. Diplomás hitelszakértőként az adás-vételek pénzügyi részében is támogatom ügyfeleimet.

Imádom a munkám, mert folyamatosan új helyzetek, új kihívások találnak meg, és sikerélmények érnek. Azt tapasztalom, hogy az értékesítések sikere sokszor nem az ingatlan minőségén, adottságain, hanem a menet közben fellépő emberi tényezőkön múlik. Büszke vagyok elégedett ügyfeleimre, és arra, hogy emberileg kihívó helyzetekben is megállom a helyem.

Lórencz Péter

…feltöltés alatt…

Maszlagi Attila

Születésemtől fogva gödöllői lakos vagyok, ezáltal nagy a helyismeretem a városban és a környékbeli településeken egyaránt.

Közel 30 éves kereskedelemben szerzett tapasztalattal rendelkezem, ezt kamatoztatom most az ingatlanpiacon, a nagy számban lévő ügyfelek és ismerősök által.

2016 óta kizárólag ingatlanok eladásával és bérbeadásával foglalkoztam, számos üzletet sikerült megkötnöm, ügyfeleim 100%-os elégedettségével.

Úgy érzem, megtaláltam azt a hivatást, ami számomra nem csupán a munkáról szól, hanem szeretem is csinálni. Úgy gondolom, nincs annál jobb és boldogabb, mint amikor valakinek örömet tudok szerezni azáltal, hogy megtalálom számára az otthonát: ahol a családjával boldogan élhet.

Ha eladni szeretne, vagy vásárolna (házat, lakást, telket, nyaralót), forduljon hozzám bizalommal! Én megtalálom önnek a megfelelő ingatlant, vagy vevőt.

Üdvözlettel: Maszlagi Attila.