otthonszakerto_kep2-scaled-e1648107911924.jpg

Medgyesi Ádám


Közgazdász vagyok, 2015 óta foglalkozom főállásban ingatlanok értékesítésével. Más ingatlanosokkal, ügyfélként szerzett rossz tapasztalataim vezettek oda, hogy kimondjam: én jól akarom csinálni. Ezért is végeztem el a középfokú Ingatlanközvetítői képzés mellett a felsőfokú OKJ-s Ingatlan vagyonértékelő / Értékbecslő tanfolyamokat is. Diplomás hitelszakértőként az adás-vételek pénzügyi részében is támogatom ügyfeleimet. Imádom a munkám, mert folyamatosan új helyzetek, új kihívások találnak meg, és sikerélmények érnek. Azt tapasztalom, hogy az értékesítések sikere sokszor nem az ingatlan minőségén, adottságain, hanem a menet közben fellépő emberi tényezőkön múlik.

Péter Hajnalka

25 évig dolgoztam kereskedelemben, építőipari szakterületen. Az értékesítés az életem! Az ingatlan szakmához az épületek, formák, építészeti stílusok iránti vonzalom vezetett el! Szeretem az ízlésesen, otthonosan berendezett házakat, lakásokat, mindegyikben meglátom azt a lehetőséget, ami egy családnak megfelelő lehet! Bízza rám álmai otthonát, ha keres! Ha pedig eladni szeretne, akkor is keressen bizalommal! Emberközpontú vagyok, mindenkivel megtalálom a közös hangot! Kiváló kommunikatív készségemnek, és az évek során kialakult kapcsolatrendszeremnek köszönhetően megtalálom az ön igényeinek megfelelő ingatlant!

Lórencz Péter

2010 óta dolgozom kereskedelmi területen, 2015 óta foglalkozom ingatlanokkal. Kezdetben leginkább panel lakások, kisebb kertes házak értékesítésében vettem részt, majd 2017-ben az új építésű ingatlanok piacán találtam meg azt a területet, ahol igazán otthonosan érzem magam, sok esetben a tervezési folyamattól akár a beköltözésig tudom segíteni az ügyfeleimet. Szeretem a kihívásokat, ezekből szép számmal akad is az új ingatlanpiacon. Célom, hogy minden ügyfelem megtalálja a számára tökéletes új otthont.

Maszlagi Attila

Születésemtől fogva gödöllői lakos vagyok, ezáltal nagy a helyismeretem a városban és a környékbeli településeken egyaránt. Közel 30 éves kereskedelemben szerzett tapasztalattal rendelkezem, ezt kamatoztatom most az ingatlanpiacon, a nagy számban lévő ügyfelek és ismerősök által. 2016 óta kizárólag ingatlanok eladásával és bérbeadásával foglalkoztam, számos üzletet sikerült megkötnöm, ügyfeleim 100%-os elégedettségével. Úgy érzem, megtaláltam azt a hivatást, ami számomra nem csupán a munkáról szól, hanem szeretem is csinálni. Úgy gondolom, nincs annál jobb és boldogabb, mint amikor valakinek örömet tudok szerezni azáltal, hogy megtalálom számára az otthonát: ahol a családjával boldogan élhet. Ha eladni szeretne, vagy vásárolna (házat, lakást, telket, nyaralót), forduljon hozzám bizalommal! Én megtalálom önnek a megfelelő ingatlant, vagy vevőt.

Lépjen velünk kapcsolatba!

24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.