Eladná ingatlanát Gödöllőn vagy környékén?

Ha a válasz igen, tudunk Önnek segíteni!

Névtelen_terv__23_-removebg-preview.png

 

Medgyesi Ádám

A Gödöllői és környékbeli ingatlanok specialistája

Eladná ingatlanát, de segítségre lenne szüksége, mennyiért, hogyan hirdesse, mik az eladás lépései?

Segítünk.

Medgyesi Ádám vagyok, az Otthonszakértő Ingatlan iroda vezetője, sokéves tapasztalattal az ingatlan-eladás terén.

 

Díjmentes, és kötelezettségmentes konzultációt hirdetünk azoknak, akik értékesíteni akarják ingatlanukat, de vannak kérdéseik, mielőtt belevágnak.

Igény esetén a teljes folyamat lebonyolítását vállaljuk!

Mik a legfontosabb tényezők, amik gyors eladást eredményeznek?

A teljesség igénye nélkül, néhány fontos tényező, ami drasztikusan meggyorsítja egy ingatlan eladási idejét.

A megfelelő árképzés

Az árképzés témaköre bonyolultabb annál, minthogy egy általános négyzetméter ár alapján meg lehessen mondani egy eladandó ingatlanról, pontosan mennyit ér. Rengeteg tényező függvénye (állapot, építés éve, minősége, környék/elhelyezkedés, társasház esetén a ház felszereltsége, tájolása stb.)

Professzionális szakértőként napi szinten foglalkozunk új, eladandó ingatlanokkal, ezért rengeteg tapasztalatot gyűjtünk, a vevői igényekről, és arról, mennyit hajlandóak egy adott ingatlanért maximálisan fizetni!

Az ingatlan felkészítése eladáshoz

Sok esetben, apró változtatásokkal a leendő vevőink jobban el tudják képzelni otthonuknak az adott ingatlant. Rengeteg kis tényező nagy összessége adja meg számára az ingatlanról alkotott képét, belső érzéseit, ami alapján a döntését hozza. Rengeteg fortély létezik, amivel elérjük a KIS VÁLTOZTATÁS – NAGY HATÁS jelenséget.

A megfelelő hirdetés és fotók

Hiába van egy nagyon jó állapotú, minden szempontból ideális ingatlanunk, ha a vevőjelölt számára a hirdetésünk nem tükrözi ezt. Egy különös, és logikailag megfordított mondás a következő: „Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani”, ez pontosan illik a megfelelő hirdetés témaköréhez. A vevő számára, az első lépés hogy megtetszen neki amit a fényképeken lát, és a hirdetésben olvas.

Professzionális, megfelelő eszközzel, fényviszonyban, szögben készült képekkel, drámaian meg tudjuk növelni az érdeklődési arányt!

Sokszor a hirdetésekből hiányoznak az alaprajzok is, ami egy komoly vevő jelölt első elvárása, hiszen pontosan látnia kell, hogy az ingatlan elrendezése megfelelően passzol e a céljaihoz.

Az ingatlan megfelelő bemutatása

Egyetlen ingatlantulajdonostól sem várható el, hogy professzionális értékesítőként is funkcionáljon. Viszont sok esetben nagyon hasznos tud lenni, ha valakinek van értékesítési vénája, hiszen alapvető szimpátiát ébreszt a leendő vevőben az eladó személyével szemben, és az ingatlannal szemben is. Ha valaki megfelelően ki tudja emelni a bemutatás során az igazán fontos előnyöket, és megfelelően tudja kommunikálni az esetleges hátrányokat is, az exponenciálisan növeli az eladási arányt.

Jelentkezzen be kötelezettségektől mentes konzultációnkra, és minden kérdését igyekszünk megválaszolni.

Igény esetén a teljes folyamat lebonyolítását elvégezzük, KIZÁRÓLAG SIKERDÍJAS ALAPON, így Ön is kockázatmentesen bízhat meg minket.

8 tény,

Miért érdemes az eladást profi ingatlanirodára bízni?

#1 tény

Tapasztalat

Minden előbb felsorolt módszert ismer egy hozzáértő, több év tapasztalattal rendelkező ingatlan szakértő, így ezeken nem múlhat az eladás!

#2 TÉNY

Kényelem

Minden eladásra felkészítési folyamatot (hirdetés, profi fotók, értékmeghatározás stb) elvégeznek Ön helyett a szakemberek.

#3 tény

Anyagi előny

Az ingatlanos jutalékának többszörösét is keresheti meg pluszban, egy jó árazással, amit a szakértő kollega javasol, ami sokszor több, mint ami az eladók fejében van ár.

#4 TÉNY

Idő és energia spórolás

Nem kell foglalkoznia az ingatlan bemutatásával, rengeteg vevőjelölti kérdés megválaszolásával, utánajárással, hirdetések írásával, fotók szerkesztésével, azok feltöltésével a megfelelő hirdető weboldalakra, és nem az eladó telefonja csörög naponta 10-szer, több esetben komolytalan érdeklődők hívásával.

#5 tény

Minőségibb érdeklődők

Magyarországon elterjedt fogalom lett az „ingatlan turizmus” , aminek lényege hogy komolytalan érdeklődők komoly érdeklődő képében bemutatkozva járják az ingatlanokat, pusztán időtöltésből, valós vételi szándék nélkül. Egy profi ingatlanos azonnal kiszúrja ezen személyeket, és csak a komoly érdeklődőkre fókuszál.

#6 TÉNY

Profi ügyintézés

Egy jó ingatlanos elintézi a szükséges utánajárást, legyen szó akár az ügyvédi ügyintézésről, akár az energetikai tanusítványról, rendelkezik ezen a területen kapcsolatrendszerrel.

#7 tény

Kapcsolatrendszer

Egy szakembert rengetegen megkeresnek vásárlói oldalról is, ezért komoly adatbázist vezet az ingatlant „keresőkről”, így ha kap egy megbízást, azonnal tudja, kiknek kell ajánlani először, és így instant, azonnal komoly érdeklődést tud generálni!

#8 TÉNY

Eladási ármaximalizálás

Több éves tárgyalástechnikai tapasztalatnak köszönhetően, egy jobb ingatlanközvetítő érzi, mikor, mennyit lehet/kell esetlegesen engedni, hogyan kell a legmagasabb árban megegyezni, ami az eladói és vevői igényeknek egyaránt megfelel, így kialakítva a WIN-WIN szituációt.

Bízzon meg minket ingatlana eladásával, és élvezze az előnyöket!

Levesszük a válláról a terheket.

Szolgáltatásunk a teljes folyamat lebonyolítását tartalmazza, vagyis:

Elégedett ügyfeleink

“Ezúton szeretnénk megköszönni neked hiteltanácsadásban, és ügyintézésben nyújtott türelmes, gyors szakértői munkádat. Mindenkinek ajánlani tudunk (és fogunk is), felkészülségednek, tapasztalatodnak köszönhetően, úgy ingatlan értékesítésben, mint hitel ügyintézésben”

Péntek Andi és Hunor

Nagyon tetszett, hogy bármit kérdeztem, kértem, azonnal segítettél, vagy legalábbis utána jártál hogyan tudnál segíteni. Nagyon naprakész, és felkészült vagy az ingatlan témában, és egyéb ezzel kapcsolatos dolgokban. Bennem pozitív benyomást keltettél”

Lukács Kinga

Gyakran Ismételt Kérdések

Ingatlan értékesítési szolgáltatásunk sikerdíjas, így csak sikeres közvetítés esetén van fizetési kötelezettsége. A hitelközvetítés pedig teljesen díjmentes.

Sikeres közvetítés esetén, amikor foglalós előszerződést, vagy adásvételi szerződést kötött a vevővel.

Egyedi megállapodás szerint történik minden esetben. A 2-4% közti díjazásunk mértéke több tényezőtől függ, ezeket személyesen tudjuk pontosítani.

Szerződés típustól, illetve előzetes megállapodástól függ. Alap esetben nem kérünk jutalékot ilyen esetben.

Szerződés típustól, illetve előzetes megállapodástól függ. Legtöbbször kizárólagosan bennünket bíznak meg az eladók, ám van lehetőség általános szerződésre is.

Mi a következő lépés?

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!